Vacatures

Reageer op onze vacatures of meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

NIEUW

Program Manager Digital Technologies

FLEXIBEL WERKEN: ANTWERPEN - GENT - BRUSSEL - ...

Ben jij gefascineerd door de technologische ontwikkelingen en laatste trends op het gebied van Digitale Technologie en deze toe te passen in innovatieve projecten? Heb je ruime ervaring met Programma-Strategie-Ontwikkeling en Digitale Transformatieprojecten? Heb jij de ambitie om een ​​Programma te leiden met een uniek team van professionals die de missie hebben om de Belgische technologische industrie volledig vertrouwd te maken met het innovatieve potentieel van software en artificiële technologie in verschillende producten en diensten?

Overweeg dan om voor Program Manager Digital Technologies te solliciteren bij Sirris.

 

Sirris is een collectief onderzoeks- en innovatiecentrum voor de technologische industrie in België. Jaarlijks worden meer dan 1500 bedrijven begeleid bij technologische keuzes en de realisatie van hun innovatieprojecten. Sirris heeft 150 geavanceerde technologie-experts die bijdragen aan een succesvolle toekomst voor de technologische industrie.

Interesse in deze job?

Vragen over deze vacature?

Job omschrijving

 

In een omgeving waar technologie zeer sterk evolueert en het team een ​​grote autonomie geniet, houdt de rol in:

 

 • Ontwerp en beheer van de Digital Technologies Service Portfolio.

  • Ontwikkel een inhoudelijke visie voor het Digital Technologies Programma en formuleer projectvoorstellen.

  • Het programma moet nieuwe technologiegebieden kunnen integreren die in de toekomst een belangrijke rol kunnen spelen. Naast de actuele thema's Advanced Software Engineering, Security en Distributed Intelligence (5G, ..), scout je relevante nieuwe opkomende technologische evoluties.

  • Vergroot bewustwording en identificeer innovatiekansen voor de industrie, waaronder softwarebedrijven, bedrijven die slimme producten ontwikkelen of verbeteren en de maakindustrie.

 • Specifieke nadruk dient te worden gelegd op:

  • Vertegenwoordigen van de programmavisie organisatie overschrijdend

  • Ontwikkelen van een visie oriëntatie in combinatie met andere domeinen

   • Maak verbinding met andere programma's op het gebied van inhoud, samenwerking en bijdrage aan technologie-adoptie in andere programma's

 • Deelnemen aan projectmatige activiteiten in het kader van technologisch advies aan een diverse groep klanten op het gebied van AI, Security en Advanced Software Engineering in samenwerking met het multidisciplinaire Digital Engineering team

 • Beheer van de relaties met de belangrijkste belanghebbenden (industrie, tussenpersonen, onderzoekspartners ...)

 • Verantwoordelijk voor alle aspecten van Programma Management activiteiten met betrekking tot conversiebeheer, rapportage, P&L, people management, …

 • Leiderschap van de agile groep van experten op het gebied van digitale technologieën

  • Beheer de autonomie van de multidisciplinaire teamleden van Digital Technologies Engineering

  • Versterk het team en stimuleer ondernemerschap

  • Scherm de beheersaspecten af van het team

  • Bevorder interne samenwerking tussen domeinen met als doel de digitale technologie-expertise bij Sirris en het bredere ecosysteem te integreren.

 • Kennis uitwisselen en zorgen voor een passend en continu opleidingsprogramma

Profiel

 

Je bent in het bezit van een Master Degree of PhD in Engineering Science en hebt een algemene maar ruime ervaring met Digital Transformation Projects in een industriële of R&D-omgeving. Daarnaast heb je diepgaande kennis van Advanced Software Engineering, Security, Distributed Intelligence en/of New Connectivity.

Je hebt een gedegen ervaring als Program Manager, kennis van project/program management technieken en methoden, voor het realiseren van innovatieve technologische oplossingen.

Met jouw technologische inzichten en mensgerichte aanpak weet je een team van technologische experts te empoweren, met respect voor hun autonomie. Je kunt je team inspireren voor continu leren, samenwerking tussen teams, optimale prestaties en werkplezier.

Je bent in staat om bruggen te bouwen in zowel je interne als externe netwerken.

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je spreekt vloeiend Engels en beheerst minimaal Nederlands of Frans.

 

Aanbod

 

Bij Sirris geef je leiding aan een team dat actief deelneemt aan topprojecten bij Belgische bedrijven. Je doet kennis en ervaring op met de meest geavanceerde technologieën. Elke dag heb je de voldoening te weten dat je pionierswerk verricht. Kortom, je levert innovatief werk in zijn puurste vorm.

 

Je komt te werken in een flexibele werkomgeving waar veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. Afhankelijk van de functie en ervaring wordt voorzien in een aantrekkelijk verloningspakket. Je kunt vanuit verschillende sites werken.

 
Ben jij de kandidaat die wij zoeken?
Solliciteer nu en overtuig ons van jouw kwaliteiten!
Cv uploaden

Op de hoogte blijven van vacatures

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste vacatures!