top of page

Community

eSence is een community van en voor experten in het hoger segment van de niche ICT markt en Talent Acquisition.

eSence gaat voor persoonlijke aanpak, door deel uit te maken van onze community, zullen we je op de hoogte kunnen houden van trends op de talentenmarkt en carrièrematige relevante ideeën, informatie en opportuniteiten. Na het stellen van je kandidatuur, bekijken we samen hoe we je kunnen begeleiden naar de next step in je carrière.

Kennismaking

Kennismaking

‘Candidate experience’ is belangrijk, ook bij eSence vinden we de beleving door de kandidaat al van bij het eerste contact, crutiaal. Indien we ...

Samenwerking

Samenwerking

Onze betrachting is om die carrière opportuniteit of die projecten te matchen, die je doen groeien! We gaan dan ook voor een selectieve ...

Kwaliteit

Kwaliteit

We streven naar hoge kwaliteit en tevredenheid van alle betrokken partijen. Eens de opdracht is bezegeld, is het werk nog niet af ...

Candidate journey

Candidate Journey

Nadat je jouw cv hebt geüpload, zullen we je contacteren indien we relevante opportuniteiten in het vooruitzicht hebben. Een eerste ...

Community

Community

eSence werkt exclusief op het hogere segment van de ICT rekruterings-markt, waar we ons richten op het aantrekken en carrièrematig ...

Upload je cv

Upload nu je cv

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Upload nu je cv!

SOLICITEER NU

/

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Upload je cv en laat ons jou aan je droomjob helpen!

Anker 1

eSence Candidate Service

Kennismaking

‘Candidate experience’ is belangrijk, ook bij eSence vinden we de beleving door de kandidaat al van bij het eerste contact, crutiaal. Indien we, na ontvangst van je cv, op korte termijn concrete opportuniteiten zien, zullen we persoonlijk contact nemen voor een kennismaking met diepgang.

Jij bent aan het woord, we luisteren aandachtig naar jouw verhaal, jouw verwachtingen en ambities. We polsen naar je talenten en gedrevenheden.

Onze professionele aanpak en jarenlange ervaring zetten we in om je te begeleiden naar een waardevolle ‘next step’ in je carrière.

Anker 2

Samenwerking

Onze betrachting is om die carrière opportuniteit of die projecten te matchen, die je doen groeien! We gaan dan ook voor een selectieve en grondige aanpak.

Zowel met kandidaten als freelance professionals wensen we een lange termijn connectie aan te gaan.

Anker 3

Kwaliteit

We streven naar hoge kwaliteit en tevredenheid van alle betrokken partijen. Eens de opdracht is bezegeld, is het werk nog niet af, we volgen zowel sollicitant als freelance consultant tijdens de integratie als zowel de projectperiode mee langs de zijlijn en staan klaar met advies waar en indien nodig.

Anker 4

Candidate Journey

Nadat je jouw cv hebt geüpload, zullen we je contacteren, indien we relevante opportuniteiten in het vooruitzicht hebben.

Een eerste telefonische screening vindt plaats en indien een mogelijke match, gevolgd door een (digitaal) face-to-face interview.

 

Tijdens het gesprek durven we diep gaan, we kennen namelijk de ICT markt en onze sector. Ervaring, kennis, interesses, ambities, persoonlijkheidskenmerken, passies, wensen en verwachtingen worden duidelijk in kaart gebracht.

 

Na bespreking en afstemming van relevante opportuniteiten (vacatures / projecten), richten wij ons naar de klant ter voorlegging en bespreking van jouw kandidatuur.

 

Tijdens het ganse traject, dat we samen aangaan, blijven we je sparringpartner tot akkoord en onboarding. Ook gedurende de integratieperiode, blijven we nog even mee in the loop.

Anker 5

Community

eSence werkt exclusief op het hogere segment van de ICT rekruteringsmarkt, waar we ons richten op het aantrekken en carrièrematig begeleiden van Experienced ICT en ICT Management professionals en gespecialiseerde Recruiters, Talent Acquisition Experten.

 

Door ons te verenigen in een community van professionals zijn we in staat gerichte en relevante ideeën, informatie en opportuniteiten te delen. De eSence community staat voor specialisatie, best practices uitwisseling, communicatie en persoonlijke groei.

WENS JE DEEL UIT TE MAKEN VAN ONZE COMMUNITY?

Upload je cv en laat ons jou aan je droomjob helpen!

bottom of page