top of page

Werkgevers

Groeien als organisatie, betekent ook dikwijls het aantrekken van nieuw talent. eSence zet zich in om bedrijven hierbij te begeleiden. Wij kijken naar de diepere lagen binnen rekrutering en zetten in op een nieuwe aanpak en digitale strategieën.

Groeien als organisatie, betekent ook dikwijls het aantrekken van nieuw talent. eSence zet zich in om bedrijven hierbij te begeleiden. Alles begint bij de analyse en grondige intake van de vraag, waar we kritisch mee durven kijken naar de concrete noden. Het invullen van rekruteringsbehoeften kan mits een direct- en executive search opdracht, maar afhankelijk van de omvang van de nood, kan een RPO de beste oplossing zijn, ook het inzetten van HR Consultants ad interim of een licht werpen op de huidige rekruteringsprocessen en strategie kan soelaas brengen.

It has been a real pleasure to work with Ina over the past year in the pioneering phase of building joint recruitment capability for our ICT ecosystem. Her expertise, passion and collaborative mindset have enabled us to build targeted solutions and unite our recruitment community around key initiatives. Thank you for your contribution and the great teamwork Ina!

Bart Aegden - HR Manager Proximus

Vraag een recruitment optimalisatie scan aan

Anchor 1

Recruitment

Direct and Executive Search

Met ervaring in het hoger segment van de ICT-markt, Management tot C-level

Recruitment Project Outsourcing

RPO - Talent Acquisition Support

Talent Acquisition ad Interim

Om tijdelijke rekruteringsbehoeften te ondersteunen

Recruitment Performance Optimisation

Optimalisatie van rekruteringsstrategieën en -processen

Employer branding

Team vergadering

1.   Imago en waarden

Het imago van je bedrijf is belangrijk om medewerkers en klanten aan te trekken. Door aandacht te besteden aan Employer Branding, kan je het imago van je bedrijf als werkgever gaan sturen.

2.   Werkgeversnaambekendheid

Door aan je werkgeversnaamsbekendheid te werken, zullen potentiële kandidaten sneller of eerdere geneigd zijn te reageren als je opportuniteiten in de kijker zet. Bedrijven die erkent worden, als interessante werkgever, zullen gemakkelijker top talent aantrekken, ze zijn ‘top-of-mind’.

3.   Social media

Door in te zetten op Social Media leid je meer bezoekers en dus meer potentieel talent naar je website. Kandidaten die bedrijven op Social Media volgen, zijn sneller geneigd om te reageren op opportuniteiten of bevelen deze aan binnen hun eigen netwerk. Door ‘volgers’ te creëren op Social Media, vergroot je stelmatig het bereik.

Vraag nu een vrijblijvend gesprek aan

bottom of page