top of page

Over eSence

Kwaliteit en commitment staan hoog in het vaandel bij eSence, we zetten dan ook in op lange-termijn oplossingen met een persoonlijke benadering, we volgen nauw de nieuwe tendensen met diepgaande kennis van de ICT-rekruteringsmarkt, we werken in partnership met klanten en kandidaten.

Om een antwoord te bieden op de veranderende markt en alle facetten van rekrutering, is eSence ontstaan. Rekrutering is enorm geëvolueerd en is veel meer dan searchen en matchen, daarom kijken wij met onze klanten naar de essentie, hoe best het rekruteringsvraagstuk aan te pakken. Dit kan door middel van een direct - / executive search zijn, maar evengoed kan de beste oplossing het uitwerken van een aangepaste strategie zijn of het inzetten van tijdelijk extra resources. eSence begeleidt haar klanten naar de beste oplossing, met oog op meest optimaal resultaat.

Innovatief

Door met diepgang naar de noden van onze klanten te durven kijken en een waaier aan recruitment oplossingen voor te stellen, weten we de kern aan te pakken. Betekent dit inzetten op een krachtige Employer Branding Strategy, het uitwerken van een Talent Pooling aanpak, het opzetten van Succession Planning, het Outsourcen van een deel van de rekruteringsactiviteiten of een Executive Search opdracht, door een grondige kennismaking en duidelijke intake van de vraag, werken we de best mogelijke aanpak uit. We weten ons eveneens te onderscheiden door continu de nieuwe tendensen op de rekruteringsmarkt te volgen en in te zetten op digitale strategie.

 

Transparent

eSence staat voor kwaliteit en een lange termijn relatie. We werken daarom vanuit een no-nonsense aanpak, waarbij heel duidelijk en transparant van bij aanvang de manier van samenwerken wordt uitgewerkt en toegelicht. eSence staat voor volledig commitment.

Facetune_02-11-2019-21-19-05.JPG

I believe in a personal approach, backed by quality recruitment, building long-term relationships with customers and candidates and optimizing the recruitment processes. 

Ina Smaelen | Zaakvoerder

Direct and Executive Search

Met ervaring in het hoger segment van de ICT-markt, Management tot C-level

Recruitment Project Outsourcing

RPO - Talent Acquisition Support

Talent Acquisition ad Interim

Om tijdelijke rekruteringsbehoeften te ondersteunen

Recruitment Performance Optimisation

Optimalisatie van rekruteringsstrategieën en -processen

Employer branding

Team vergadering

1.   Imago en waarden

Het imago van je bedrijf is belangrijk om medewerkers en klanten aan te trekken. Door aandacht te besteden aan Employer Branding, kan je het imago van je bedrijf als werkgever gaan sturen.

2.   Werkgeversnaambekendheid

Door aan je werkgeversnaamsbekendheid te werken, zullen potentiële kandidaten sneller of eerdere geneigd zijn te reageren als je opportuniteiten in de kijker zet. Bedrijven die erkend worden, als interessante werkgever, zullen gemakkelijker top talent aantrekken, ze zijn ‘top-of-mind’.

3.   Social media

Door in te zetten op Social Media leid je meer bezoekers en dus meer potentieel talent naar je website. Kandidaten die bedrijven op Social Media volgen, zijn sneller geneigd om te reageren op opportuniteiten of bevelen deze aan binnen hun eigen netwerk. Door ‘volgers’ te creëren op Social Media, vergroot je stelmatig het bereik.

Werkwijze

GRONDIG

ACTIEF

KENNIS

PERSOONLIJK

KWALITEIT

Door ruime ervaring met lange termijn recruitment, het volgen van de tendensen op de ICT rekruteringsmarkt, te durven kijken naar de diepere lagen binnen rekrutering en door een goede voeling met alle betrokken partijen, in te zetten op nieuwe aanpak en digitale strategieën, weten we ons te onderscheiden en brengen we rekrutering bij onze klanten tot een hoger niveau.

Vraag nu een vrijblijvend gesprek aan

bottom of page