top of page

Werkwijze

Het volgen van de tendensen op de ICT rekruteringsmarkt, durven kijken naar de diepere lagen binnen rekrutering en inzetten op een nieuwe aanpak en digitale strategieën, zo brengen we rekrutering bij onze klanten tot een hoger niveau.

Anker 1

GRONDIG

Alvorens een opdracht te starten, nemen wij de tijd voor een grondige kennismaking en stellen een plan van aanpak op, rekening houdend met de specifieke vraag. Afhankelijk van de vraag zullen we een voorstel uitwerken volgens onze 4 pijlers, Direct – & Executive Search, Recruitment Process Outsourcing (RPO), Interim Management of Recruitment Optimisation.

 

In rekruteringsopdrachten reflecteert onze persoonlijke aanpak zich in grondige face-to-face gesprekken en lange termijn relaties. We nemen de tijd om de skills en carrièrewensen van kandidaten goed in kaart te brengen met het dieperliggend potentieel. Rekening houdend met de carrièreverwachtingen en potentieel worden opportuniteiten in detail besproken en voorgesteld.

 

Bij Recruitment optimalisatie projecten starten we met een blueprint en analyse van de huidige situatie en manier van werken, mogelijke pijnpunten worden in kaart gebracht en een optimalisatieplan wordt uitgewerkt. Klanten ontvangen relevante rapportering betreffende de samenwerking met aandacht voor de focus van de opdracht en volgens overeenkomst.

ACTIEF

Wij werken volgens een actieve insteek, kandidaten worden benaderd via ons netwerk en actieve zoektocht. Naast online visibiliteit onderscheiden wij ons door een zeer gerichte selectie van kandidaten persoonlijk te benaderen, afgestemd op de wensen van onze klanten en de carrièreverwachtingen van de kandidaten, hiermee zetten wij in op een op maat actieve search.

 

Bij RPO en Recruitment Optimalisatie opdrachten, gaan we regelmatig met de klant rond de tafel om de vorderingen stapsgewijs en zeer gericht, op maat, samen te doorlopen en op te volgen aan de hand van een actieplan.

Anker 2

KENNIS

We zijn ervan overtuigd dat rekruteringsopdrachten in de ICT-markt, naast kennis en ervaring in rekrutering, goede kennis en inzichten in ICT vereisen om de verwachtingen van zowel klanten als kandidaten te kunnen vervullen, de klanten te kunnen adviseren als wel de kandidaten te kunnen bijstaan in hun carrièrekeuzes. Wij steunen hierbij op onze meer dan 25 jaar ervaring.

Anker 3

PERSOONLIJK

Wij gaan voor een persoonlijke aanpak, we werken in partnership met onze klanten, zijn een persoonlijk contact voor zowel klanten als kandidaten, dewelke we mee ondersteunen als carrièreadviseur, zo creëren we lange termijnrelaties en onderling begrip.

Anker 4

KWALITEIT

Tijdens de opdracht houden we de kwaliteit van onze services in het oog door met zowel de klanten als de kandidaten te polsen naar hun tevredenheid. Wij geloven in korte communicatielijnen, professionalisme en een no-nonsense benadering. Nadat een opdracht is vervuld, volgen we het resultaat op om de tevredenheid van alle partijen te garanderen.

Anker 5

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

bottom of page