top of page

Vacatures

Reageer op onze vacatures of meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Talent Acquisition Strategy Consultant

ANTWERPEN

Je hebt ruime ervaring op vlak van Talent Acquisition, op operationeel vlak weet je als geen ander alle ins en outs, op strategisch vlak ben je de best aangewezen partner om de rekruteringstrajecten bij de klanten naar een hoger niveau te tillen en hen te begeleiden naar een lange termijn rekruteringsstrategie.


Bij eSence draait het om professionalisme, expertise en passie. Wij dragen kwaliteit hoog in het vaandel en daarom zijn we op zoek naar experten. Langs onze zijde zullen we bijdragen met learning, best practices sharing en tooling.


Als Talent Acquisition Strategy Consultant adviseer je onze klanten in complexe
rekruteringsvraagstukken, al dan niet in complexe organisatiestructuren. Je werkt een plan van aanpak uit en begeleidt de klant bij de implementatie ervan. Naast je ruime ervaring, ben je uiteraard goed thuis in alle aspecten van Talent Acquisition (recruitment, employer branding, tooling, project management, coaching, …).


eSence focust zich op de rekruteringmarkt, met oog op een lange termijn samenwerking, waarbij we de klant de meest geschikte oplossing aanreiken:


- Recruitment Consulting – Recruitment Process Optimalisatie
- Interim Management
- Executive Search
- RPO’s (Recruitment Process Outsourcing)


Sta je open om je ervaring en kennis te delen met onze klanten en teams, sluit je dan aan bij onze Recruitment Community, maak deel uit van ons netwerk van Talent Acquisition Experten, word op de hoogte gebracht van interessante opdrachten en blijf bij met de trends.

Interesse in deze job?

Vragen over deze vacature?

Anker 1
Ben jij de kandidaat die wij zoeken? 
Solliciteer nu en overtuig ons van jouw kwaliteiten!
Cv uploaden

Op de hoogte blijven van vacatures

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste vacatures!

bottom of page