Vacatures

Reageer op onze vacatures of meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

NIEUW

Talent Acquisition Specialist (Freelance)

ANTWERPEN

Heb je reeds heel wat watertjes doorzwommen binnen Talent Acquisition, heb je een brede kijk op rekrutering (sourcing, attraction, on boarding, employer branding, …) en wens je op de hoogte gebracht te worden van inhoudelijk boeiende opdrachten, dan ben jij misschien die expert die we willen leren kennen.


Bij eSence draait het om professionalisme, expertise en passie. Wij dragen kwaliteit hoog in het vaandel en daarom zijn we op zoek naar experten. Langs onze zijde zullen we bijdragen met learning, best practices sharing en tooling.
 

Onze Talent Acquisition Specialisten staan onze klanten bij in de zware opdracht om talent aan te trekken, met een totale verantwoordelijkheid die rekrutering met zich meebrengt. Als Talent
Acquisition Specialist ben je niet alleen goed in het sourcen, maar ken je als geen ander het rekruteringsterrein en weet je dat rekrutering een breed speelveld is, je beheert de rekruteringsprojecten tot de onboarding, volgt de tendensen en zet je in op alle fronten die rekrutering met zich meebrengt.

eSence focust zich op de rekruteringmarkt, met oog op een lange termijn samenwerking, waarbij we de klant de meest geschikte oplossing aanreiken:


- Recruitment Consulting – Recruitment Process Optimalisatie
- Interim Management
- Executive Search
- RPO’s (Recruitment Process Outsourcing)


Wens je jouw kennis op vlak van Talent Acquisition nog verder aan te scherpen, samen met gelijkgestemden de schouders te zetten onder de uitbouw van een netwerk met Recruiters, Talent Acquisition Experten, sluit je dan aan bij onze Recruitment Community.

Interesse in deze job?

Vragen over deze vacature?

 
Ben jij de kandidaat die wij zoeken? 
Solliciteer nu en overtuig ons van jouw kwaliteiten!
Cv uploaden
Max bestandsgrootte 15MB

Op de hoogte blijven van vacatures

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste vacatures!

Inzetten op lange-termijn oplossingen met een persoonlijke benadering en diepgaande kennis van de ICT-rekruteringsmarkt, werken in partnership met klanten en kandidaten.

CONTACT

NAVIGATIE

Bredabaan 38 B1006

2930 Brasschaat

E: contact@esence.be

T: +32 3 297 77 20

VACATURES

SOCIAL

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

TAAL

©2020 eSence

Site by

Logo_text_only.png